tirsdag den 16. juni 2009

Scribus Open Source Desktop Publishing

Arbejder du med grafisk opsætning af magasiner, publikationer eller lignende? Skal du bruge et program til at sætte din næste bog sammen i, eller bare et godt værktøj til at lave en fed folder?

Så kan du få det ganske gratis! Løsningen er Scribus - et open source værktøj der kan alt det, som de dyre professionelle løsninger også kan.

Mulighederne for at sætte tingene op præcis som du ønsker i Scribus er nærmest uudtømmelige, og du kan naturligvis eksportere direkte til trykklart pdf-format.

Den belgiske bog "Crossover: Kunst, media en technologie in Vlaanderen" er sat i Scribus, og den vandt en designpris i Gent i år. Det siger lidt om hvad programmet kan gøre for dig!

Du kan downloade programmet, og ikke mindst en tutorial der hjælper dig godt i gang, lige her http://docs.scribus.net/index.php?lang=en&page=tutorials/freedomyug/scribustutorial hvis du skulle have fået blod på tanden.

Der er et stort og aktivt community omkring Scribus som også er klar til at hjælpe dig hvis du støder på problemer. Det er altid et stort plus.

Projektets officielle hjemmeside:
http://www.scribus.net/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar